De Posten

Toppers van De Posten – 45 jaar! 

De medewerkers van de Posten zijn stuk voor stuk ‘toppers’ en zo worden ze tijdens dit event dan ook behandeld. Vanaf het moment dat ze over de drempel stappen is alles er op gericht om de ‘Toppers’ in de watten te leggen en een fantastische avond te bieden.

Samen met je favoriete collega de leukste foto maken voor de selfiespiegel, stiekem nog een derde donut onder de chocoladefontein houden of een ‘Toppers touch up’ door onze stylisten; het is een avond bomvol Guilty Pleasures.

DJ Rooie Jager zorgt met sidekicks Dikke Dennis en Zwarte Jannes voor een hele verrassende invulling van het entertainmentprogramma. En dan is het tijd voor de ultieme guilty pleasure! Pak je deodorant uit de tas, schraap je keel en zing zo hard mee als je kunt! De Foppers betreden het podium en zetten Metropool Enschede op z’n kop met een spetterend optreden. De setlist is een mix van Wolter Kroes, Jan Smit, Andre Hazes en allerlei songfestival toppers.

De Posten - personeelsfeest

De Posten bestaat 45 jaar en dat moet gevierd worden! Het feest moet qua invulling ten opzichte van voorgaande edities vernieuwend zijn. Interactie met elkaar, lekker en bijzonder eten & drinken, fun, verwenmomentjes en goed en afwisselend entertainment programma zijn een vereiste om het feest te laten slagen.

Event Experts Metropool Enschede
Event Experts 500 gasten
Event Experts Personeelsfeest

foto's en video's

de-posten-personeelsfeest
de-posten-personeelsfeest
de-posten-personeelsfeest
de-posten-personeelsfeest
Super feestje voor de Toppers van de Posten; georganiseerd door de Toppers van Event Experts. Bedankt!
Ank Braspenning - Beleidsadviseur zorg & innovatie De Posten
de-posten-personeelsfeest
de-posten-personeelsfeest
de-posten-personeelsfeest
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts