25 jaar Demcon 

De groene binnentuin van Demcon Enschede was het hart van de drie events in Enschede; een kennisevent, een relatie event en de familiedag voor medewerkers en hun gezin. In het pand werden onder begeleiding en met toelichting van medewerkers verschillende interessante demo’s getoond. De Fly Seat bood op ludieke wijze een kijkje vanaf 50 meter hoogte op het bouwterrein van het Demcon Technology Center. Alle gasten konden een kopje koffie met een zelf gekozen printje laten maken bij de barista en tijdens de familiedag waren er voor de kinderen leuke extra’s als De Techniekjuf, Demcon’s Limonade Lab en The Chocolate Factory.

In het zuiden van het land werd het 25-jarig jubileum gevierd in het nieuwe pand in Best in de vorm van een famiedag voor medewerkers en hun gezin. 

Naast boeiende sprekers was de Demcon beat één van de bijzondere highlights; een beat gemixt van allerlei ‘typische Demcon geluiden’; van de klik van de schuifdeur van de cleanroom, geluiden die machines maken, tot alledaagse geluiden van de koffieautomaat en telefoniste van het bedrijf. 

Demcon - 25 jaar

Demcon bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden. Het markeert waar Demcon vandaan komt, waar het nu staat én waar het naartoe wil. Voor medewerkers, hun gezinnen en relaties van Demcon zijn er in 2018 een viertal events georganiseerd: een kennisevent, een relatie event, een familiedag in Enschede en een familiedag in Best. Iedere groep genodigden en ieder event vraagt een eigen aanpak in communicatie, een eigen invulling qua activiteiten en oog voor detail om het event ‘Demcon-proof’ te maken. Verrassend, innovatief, verbindend en vernieuwend zijn daarbij kernwaarden die centraal staan.

Event Experts Eigen locaties Enschede en Best
Event Experts 1.000 gasten
Event Experts Jubileum

foto's en video's

demcon-25-jaar
demcon-25-jaar
demcon-25-jaar
demcon-25-jaar
Vernieuwend, verrassend, sprankelend met oog voor detail; dat zijn de dames van Event Experts!
Judith Scharenborg - Lenderink - management assistant
demcon-25-jaar
demcon-25-jaar
demcon-25-jaar
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts