Dimence Groep

Voor het 5-jaarlijkse personeelsfeest van Dimence Groep mochten we in co-creatie met LiveGigs en Brood met Spelen aan de slag. De 15-koppige feestcommissie had gezorgd voor een duidelijke briefing: ‘Een over-de-top en verrassend feest waarmee de waardering wordt getoond voor de inzet van medewerkers.

Na een warm welkom op een centrale locatie in de werkregio Zwolle / Deventer / Almelo is er voor elk wat wils. Het feest moet knallen, maar er moet ook ruimte zijn om te chillen. Het mag de gasten vanzelfsprekend aan niets ontbreken! Aan iedereen op de werkvloer die het feest niet kan bijwonen moet ook gedacht worden.’

Dimence - personeelsfeest

Een over-de-top en verrassend feest waarmee de waardering wordt getoond voor de inzet van medewerkers. Als thema van het feest hebben we gekozen voor ‘Stars in the Field’. De medewerkers zijn de sterren uit het werkveld van Dimence Groep, die het verdiend hebben om een avond als ware sterren te schitteren.

Event Experts Lucky, Rijssen
Event Experts 1.250 gasten
Event Experts Personeelsfeest

Stars in the Field

Als thema van het feest hebben we gekozen voor ‘Stars in the Field’. De medewerkers zijn de sterren uit het werkveld van Dimence Groep, die het verdiend hebben om een avond als ware sterren te schitteren. Na een ontvangst met bubbels op de rode loper in Lucky in Rijssen was er een keur aan entertainment, activiteiten, eten & drinken. Een van de highlights van de avond waren de optredens in het Stars got Talent café. Medewerkers van DG met muzikaal talent konden zich bij opgave voor het feest ook aanmelden voor een optreden op de feestavond. Onder begeleiding van een professionele coach en band hebben zij zich voorbereid op hun five minutes of fame op het podium. In de ‘Dancing with Stars’ area konden de hele avond dansworkshops gevolgd worden; van Haka tot Hiphop. Voor de deur van Lucky kon men in een attractie op 50 meter hoogte letterlijk een Meet & Greet the Stars doen.

foto's en video's

dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
dimence-personeelsfeest
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts