Opening pand Hemink

‘Wij hebben onze handen vol aan het regelen van de verhuizing en de rebranding van Hemink’. Zo mochten wij aan de slag om een eventconcept voor de opening te bedenken. Hemink wilde een opening die bij moest blijven, anders en innovatief zou zijn, die de expertise van het bedrijf toont, maar toch ook nuchter Twents zou zijn.

Een uitnodiging met een knipoog naar Hemink als schildersbedrijf en die anders is als anders; een uitnodiging gedrukt op schuurpapier. Via de link op de uitnodiging konden relaties zich aanmelden voor de opening. Als openingshandeling waren er verschillende ideeën de revue gepasseerd, maar bij de parachutist hadden we de klik; origineel, maakt indruk én is echt anders. 

Hemink - opening

Hemink pakte uit met een officiële opening voor relaties van haar nieuwe pand in Holten. De toespraak van burgemeester Hofland van de gemeente Rijssen-Holten werd gevolgd door een speech van directeur Jan van den Berg van Hemink. De sleutel voor de opening kwam letterlijk uit de lucht vallen; hij werd op de feestlocatie bezorgd door een parachutist. Middels een voetstaproute door het pand konden genodigden het pand bekijken en Hemink nog beter leren kennen door allerlei ‘Wist u dat’-feiten die langs de route in het park stonden. Tegelijk met het openen van het pand werd ook de nieuwe huisstijl van Hemink gepresenteerd. Middels live-painting werd het event vereeuwigd door Marieke Bekke.

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 125 gasten
Event Experts Opening pand

Ook live-painting was een match voor Hemink als schildersbedrijf, zo viel stukje bij beetje de puzzel van het concept in elkaar tijdens de gesprekken. De voetstaprouting kon de relaties meenemen langs de werkplekken van medewerkers en de verschillende ruimtes in het pand. De nieuwe huisstijl werd in de hal gepresenteerd middels een Hemink bus en werkkleding.

De catering in samenwerking met Brood met Spelen was fingerfood met een twist; geen bitterballen en chafing dishes, maar bijzondere hapjes, op een originele manier gepresenteerd.

foto's en video's

hemink-opening
hemink-opening
hemink-opening
hemink-opening
De invulling van het event paste echt bij ons bedrijf en we zijn volledig ontzorgd!
Jan van den Berg– directeur Hemink Groep
hemink-opening
hemink-opening
hemink-opening
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts