Hofman Animal Care

InsideOut

In een pitch mocht Event Experts haar idee presenteren voor een concept voor het open huis; InsideOut. Hofman Animal Care wordt drie dagen letterlijk binnenstebuiten gekeerd voor haar gasten. De bedrijfshal wordt deels in buitenthema en deels in huiskamerthema aangekleed en biedt ruimte aan de informatiemarkt waar Hofman haar producten presenteert. Met en mooie mix van interessante sprekers wordt een aansprekend programma voorgeschoteld aan de relaties. Daarnaast wordt een ruimte in het magazijn ingericht als pop-up restaurant; tijdens de relatiedagen kunnen alle gasten à la cart voor-, hoofd-, en nagerechten bestellen.

Drie fantastische dagen open huis worden afgesloten met een personeelsfeest dat van start gaat met een diner in de hal; 1 dinertafel van 44 meter, een 8-gangen diner om u tegen te zeggen en als grande dessert een afterparty tot in de kleine uurtjes.

Hofman Animal Care - opening

Hofman Animal Care is een fabrikant, groothandel en distributeur voor dierenbenodigdheden (voornamelijk honden, katten, koeien, paarden en schapen). In het voorjaar van 2019 opende de familie Hofman aan de Leemkoele in Enter een prachtig pand. In november kregen zakelijke en persoonlijke relaties de kans om het pand, en de bedrijfsprocessen beter te bekijken tijdens een open huis.

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 2500 gasten
Event Experts 2 relatiedagen, open huis en personeelsfeest

foto's en video's

hofman-animal-care-opening
hofman-animal-care-opening
hofman-animal-care-opening
hofman-animal-care-opening
Als ik eraan terug denk dan krijg ik weer kippenvel
Arjan Hofman - Managing Director
hofman-animal-care-opening
hofman-animal-care-opening
hofman-animal-care-opening
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts