Winter Wonderland kerstpakkettenmarkt

In onze gesprekken met Mediant kwam naar voren dat de nadruk bij deze editie van de kerstpakkettenmarkt wat minder op het shoppen en wat meer op verbinden en het ontmoeten van collega’s moest komen te liggen. We hebben er dan ook voor gekozen om extra aandacht te besteden aan een gezellige ambiance, de decoratie en het eten & drinken.

Rondom het thema ‘Winter Wonderland’ hebben we, waar mogelijk in het wit, invulling gegeven aan de kerstpakkettenmarkt. Qua eten waren er foodtrucks met flammkuchen en pancake crumble (waar men onbeperkt van mocht eten), een barista koffiebar met verse stroopwafels, naast de huiscatering van Mediant die ook een aantal smakelijke hapjes en drankjes verzorgde.

Mediant Kerstpakkettenmarkt 2017

In een decor van dwarrelende sneeuwvlokjes, knisperende vuurkorven, een ijsbaantje en lichtjes mochten de medewerkers van Mediant bij de leukste stands shoppen voor hun kerstpakket. Bij een keur aan stand was er voor elk wat wils. Van Rituals producten, wijnen en likeuren, delicatessen, bijou en homedeco tot bloemen en parfums. Daarna was er ruim de tijd om, met een glas glühwein in de hand en een smakelijk hapje van een van de foodtrucks er bij, naar de aanstaande kerstplannen van collega’s te informeren en de aankopen van de markt te showen.

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 1.000 gasten
Event Experts Kerstpakkettenmarkt

Het parkeerterrein van Mediant werd in één ochtend omgetoverd in een kerstmarkt in winterse sferen. Twee prachtige winterfeeën ontvingen de bezoekers van de markt waar de sneeuwmachine voor sneeuwvlokjes zorgde. De kerstman mocht mooie extra prijzen van de leveranciers van de markt verloten onder het bezoek. Met een bijdrage van de standhouders werd een kerstwensactie op touw gezet, waarbij medewerkers een wens uit mochten spreken voor een collega, een cliënt of een afdeling van Mediant. Bij de terugblik op het evenement kon Mediant als mooie afsluiter tevens bekend maken welke wens in vervulling mocht gaan.

foto's en video's

kerstpakkettenmarkt-2017
kerstpakkettenmarkt-2017
kerstpakkettenmarkt-2017
kerstpakkettenmarkt-2017
Reacties van onze medewerkers liegen er dan ook niet om. Van “geweldige kerstmarkt” tot “het beste feest dat we ooit hebben gehad”.
Yvette Haaker-Loves - Manager Communicatie Mediant GGZ
kerstpakkettenmarkt-2017
kerstpakkettenmarkt-2017
kerstpakkettenmarkt-2017
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts