Relatie event 100 jaar Kormelink

Naast een mooie personeelsreis voor het personeel naar Rotterdam, mocht Event Experts voor Aannemersbedrijf Kormelink voor zo’n 350 zakelijke connecties een relatie event organiseren. Na een hartelijke en persoonlijke ontvangst op de eigen locatie van Kormelink was er een plenaire sessie met een aantal sprekers gerelateerd aan de bouwsector, waaronder Karin Rog van TWW en Douwe Prinsse, adviseur innovatie, ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed.

Kormelink - 100 jaar

Het relatie evenement moet de climax van het jubileumjaar zijn en een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten, waarbij Kormelink wordt geprofileerd als vooruitstrevende, betrouwbare en kwalitatieve partner die partijen met een gelijke visie samenbrengt. Het jubileumjaar moet zorgen voor binding van relaties aan Kormelink’

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 350 gasten
Event Experts Relatie event

Aansluitend was er onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Boenders catering een netwerkborrel. De netwerkborrel werd muzikaal omlijst door sfeervolle achtergrondmuziek van Threesome Jazz.

Opdracht & invulling

Met een 100-jarig jubileum voor de deur is het verstandig om vroeg van start te gaan met het plannen van de jubileumactiviteiten. Kormelink wilde zowel met het personeel als de relaties stilstaan bij hun ivoren jubileum.

De personeelsreis ging naar Rotterdam; stad met bijzondere architectuur. Van de Van Nelle fabriek (UNESCO werelderfgoed), de kubuswoningen van Piet Blom en de markthal; inspiratie genoeg! Met het diner in de Euromast en een overnachting in stijl op het SS Rotterdam een weekend om nog lang van na te genieten.

Voor het relatie event werd de bedrijfshal van Kormelink in november omgetoverd tot eventlocatie. De hal werd in twee ruimtes verdeeld voor de netwerkborrel en het plenaire gedeelte. Zo’n 350 relaties van Kormelink kwamen op het relatie event af en konden naast een terugblik op 100 jaar Kormelink alles horen over innovatie in de bouw.

2017 was voor Aannemersbedrijf Kormelink een jubileumjaar om met trots op terug te kijken!

foto's en video's

kormelink-100-jaar
kormelink-100-jaar
kormelink-100-jaar
kormelink-100-jaar
Onze events waren tot in de puntjes verzorgd en we werden volledig ontlast!
Walter Kormelink – directeur Aannemersbedrijf Kormelink
kormelink-100-jaar
kormelink-100-jaar
kormelink-100-jaar
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts