Jubileum Festival Löwik 50 jaar

‘Wij willen graag ontzorgd worden bij de organisatie van het jubileumfeest. Het vorige feest hebben we zelf georganiseerd maar hebben we niet optimaal van kunnen genieten omdat we de hele dag druk waren met regelen’. Zo kwam Löwik bij Event Experts terecht en mochten wij dit fantastische feest voor ze organiseren. De insteek van het feest was om medewerkers echt te verrassen met hoogtepunten die niet alledaags zijn; een exclusieve activiteit en een muziekfestival met passende artiesten.

De uitnodiging was al het eerste schot in de roos; een oud singeltje getransformeerd tot uitnodiging helemaal in stijl van het Löwik jubileumfestival. Via een link in de uitnodiging naar het aanmeldingssysteem kon men zich aanmelden voor het feest en de helikoptervlucht. 

Löwik - 50 jaar

Je wordt maar één keer 50 jaar… en dat moet gevierd worden! Löwik Installatietechniek pakte uit om de medewerkers te verrassen en te bedanken die iedere dag onderweg zijn voor het Löwik. Het feest ging van start met een helikoptervlucht voor alle medewerkers over Almelo, een beleving om nooit te vergeten. Daarna maakten verschillende artiesten hun opwachting op het podium; van de double van Helene Fisher tot Martin Dams, geboren en getogen Almeloër. De absolute highlight was het optreden van Jannes, waarbij de medewerkers uit hun dak gingen. Daarnaast was er nog van alles te doen; men kon een greenscreen foto in bouwthema ‘Lunch atop a Skyscraper’ een foto laten maken, graffitispuiten bij het Löwik jubileumkunstwerk, karikatuurtekeningen van bezoekers en foodstations van onder andere de Grillmaster van het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal.

Event Experts Harbrinkhoek
Event Experts 200 gasten
Event Experts Jubileumfeest

Drie helikopters stonden eind van de middag te wachten in de weide naast de feestlocatie. Een paar uur lang werd er af en aan gevlogen om alle medewerkers van Löwik en hun partners te laten genieten van een vlucht. Nadat de laatste vlucht geland was, ging het eerste optreden van start.

Aan het einde van de avond mochten we al een dik compliment in ontvangst nemen voor het ontzorgen; de contactpersonen hadden zelf onbezorgd genoten van het feest.

foto's en video's

lwik-50-jaar
lwik-50-jaar
lwik-50-jaar
lwik-50-jaar
Alles was van A tot Z geregeld en jullie hebben ons haarfijn aangevoeld!
Ben Löwik – directeur Löwik Installatietechniek
lwik-50-jaar
lwik-50-jaar
lwik-50-jaar
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts