Sweet Summer Festival

‘Het is tijd voor een knalfeest, om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet’, was de introductie van Mediant bij de aftrap van de organisatie van het zomerfeest. ’Niks moet, alles mag, genieten, rustige zitjes om met elkaar te praten en onze medewerkers in de watten leggen’. Letterlijk alle ingrediënten die horen bij een festival; het Sweet Summer Festival!

Mediant - personeelsfeest

Knalfeest om medewerkers te bedanken. Lekker dansen, maar ook rustige zitjes waar gepraat kan worden, verschillende muziekstijlen, lekker eten en drinken, medewerkers moeten in de watten worden gelegd…

Event Experts Feestlocatie Enschede
Event Experts 500 gasten
Event Experts Personeelsfeest

Een dag van tevoren werd al een start gemaakt met het inrichten van het festival terrein. Alle voorzieningen als stroom, water, elektriciteit, toiletten en podia vormen de basis voor het feest. Met alle decoratie en inrichting ademt de tuin een intieme sfeer en is het de perfecte locatie voor de 500 medewerkers van Mediant.

Zelfs de leverancier van het weer werkte mee en zorgde voor de zomerse, warme avond. De kruiwagens met Radlers en flesjes water stonden her en der tussen het publiek om voor extra verkoeling te zorgen. In de ‘Enjoy’ zone was het de hele avond een drukte van belang met als resultaat overal dames met mooie vlechten, leuke kettingen, gelakte nagels en ontspannen spieren door de stoelmassages.

Kortom: een event waar we trots op terug kunnen kijken, dat volledig aansloot op de wensen van Mediant.

foto's en video's

mediant-personeelsfeest
mediant-personeelsfeest
mediant-personeelsfeest
mediant-personeelsfeest
Sylvia en Marloes geven onze evenementen altijd iets extra’s mee en de ideeën zijn steeds weer fris en vernieuwend met aandacht voor detail en de doelen die we willen bereiken.
Yvette Haaker-Loves - Manager Communicatie Mediant GGZ
mediant-personeelsfeest
mediant-personeelsfeest
mediant-personeelsfeest
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts