The sky is the limit – 25 jaar Mennens

Mennens wilde haar relaties bedanken voor het vertrouwen dat ze de afgelopen 25 jaar gehad hebben in het bedrijf. Daarnaast waren niet alle klanten op de hoogte van alle activiteiten van Mennens en was het goed om dat allemaal te laten zien. Ook de professionele ontwikkeling van Mennens in de afgelopen 25 jaar was belangrijk om naar voren te laten komen. Het programma moest een extra trigger bevatten voor genodigden om te komen.

Met een stuk advies op basis van onze ervaring en het netwerk en de medewerkers van Mennens, konden we samen een mooi en aantrekkelijk programma in elkaar zetten voor het relatie event. Middels een stoere, metalen uitnodiging met daarop een link naar ons aanmeldingssysteem, konden relaties zich aanmelden voor het event en een helikoptervlucht.

Mennens - 25 jaar

Voor haar 25-jarig jubileum verwelkomde hijs- en heftechniekspecialist Mennens uit Hengelo ruim 200 zakelijke relaties. Alle genodigden mochten vanaf de bedrijfslocatie een helikoptervlucht maken en konden bij diverse demo’s in en rond het bedrijf zien wat Mennens in huis heeft. Voor de Evacuator, een in eigen huis ontwikkeld hoogte-evacuatiesysteem, was een hoofdrol weggelegd en was er de nodige persaandacht. De mede door Mennens gesponsorde tractorpulling tractor en de rallyauto van Van Merksteijn waren mooie eyecatcher van het event. De stoere Beertruck serveerde diverse speciaalbieren en de enige echte Grillmaster serveerde o.a. de lekkerste spareribs en pulled porc van zijn Smokin’ Beer Barrels.

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 200 gasten
Event Experts Jubileumfeest

Ondanks dat een aantal genodigden al eerder een helikoptervlucht gemaakt had, zag je aan de stralende gezichten na de vlucht dat er zichtbaar van genoten werd en dat het gewaardeerd werd. In de bedrijfshal kon Mennens de verschillende werkzaamheden die ze verrichten, waaronder bijvoorbeeld het uitvoeren van een trekproef, goed presenteren. Buiten kon de Evacuator uitgetest worden vanaf een hoogwerker. Naast de bedrijfsactiviteiten sponsort Mennens de rallyauto van Van Merksteijn en een tractor uit de tractorpulling, die mooie eyecathers konden zijn op het bedrijfsterrein.

De stoere en robuuste uitstraling van de Beertruck van de Twentse Bierbrouwerij en de Smokin’ Beerbarrels is een mooie match met een event in Twente waar overwegend mannen komen die van een stevige en goede hap eten houden.

foto's en video's

mennens-25-jaar
mennens-25-jaar
mennens-25-jaar
mennens-25-jaar
Alles was zorgvuldig voorbereid, de communicatie met Event Experts verliep erg prettig. Wij hebben alleen maar positieve reacties van onze klanten ontvangen op deze geslaagde dag. Top geregeld!
Lotte Oerbekke – directiesecretaresse Mennens
mennens-25-jaar
mennens-25-jaar
mennens-25-jaar
Event Experts

Laat ons er voor u ook een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts