Racing Experience @Nijhuis

Ready, set, go!! Voor één dag werd het terrein van Nijhuis in Rijssen omgetoverd tot een waar racecircuit. Met zoveel ruimte kon er een grote kartbaan opgebouwd worden voor de elektrokarts en konden de kids even flink het gaspedaal intrappen. In een pitlane stond een hele rij Formule 1 simulatie games opgesteld, inclusief een Virtual Reality versie voor de echte waaghalzen. Als activiteit met competitief element stond er een echte Formule 1 auto opgesteld met een bandenwisselspel. Dat blijkt in de praktijk een stuk lastiger te zijn dan het er op TV uitziet.... Voor de kleintjes was er een ballenbak, een springkussen en de Techniekjuf met een knutselhoek. 

Nijhuis - familiedag

Na het succes van de familiedag in 2016, mocht Event Experts ook in 2018 de familiedag van Nijhuis organiseren. Het doel was uiteraard om het succes van 2016 te overtreffen. De opdracht was om er een leuke dag van te maken, waar zowel volwassenen als kinderen plezier aan beleven. Ook medewerkers (en partners) zonder kinderen moesten getriggerd worden om naar de familiedag te komen. De activiteiten moesten uitnodigend zijn en een competitief element hebben.

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 600 gasten
Event Experts Familiedag

Voor de racers die niet zelf achter het stuur wilden stappen, was er een baan uitgezet met radiografisch bestuurbare raceauto’s. In de greenscreen hoek kon men middels een trucagefoto voor even op het echte Formule 1 circuit stappen met het hele gezin en de foto als tastbare herinnering aan de familiedag mee naar huis nemen.

Naast alle activiteiten was er ook heel veel lekkers verkrijgbaar; puntzakjes friet, snoepjes, poffertjes, ijsjes, koffiespecialiteiten van de barista en een BBQ en uitgebreid buffet. Het ontbrak de gasten van Nijhuis tijdens de familiedag aan niets.

foto's en video's

nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
nijhuis-familiedag
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts